Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 19. november 2021
Jaga:

Eesti riskiinvestorite nipid: nii leiab üles ükssarvikud ja mitmekordse tootluse

Riskikapitaliettevõtte Change Ventures üks asutaja Yrjö Ojasaar rääkis saates "Riskiraha", et kõhutundega riskiraha investeerida ei saa. "Investeerime teiste inimeste raha," selgitas ta. Minimaalselt eeldab ja ootab ta kolmekordset tootlust. Kui seda ei saavuta, on karjäär läbi.
Foto: Eiko Kink
Eestis tegutsevaid riskikapitaliettevõtteid tutvustava Äripäeva raadio sarja "Riskiraha" seekordses osas räägivad sarja külalised, kuidas nad ükssarvikud üles leiavad ja välja valivad. Saates kõnelevad investorid on panustanud praegustesse ja tulevastesse ükssarvikutesse nagu näiteks Bolt, Veriff, Monese, Starship ja paljud teised.

Oma kogemust jagavad Trind VC esindajad Ivar Siimar ja Taavi Lepmets, Change Ventures rajaja Yrjö Ojasaar, United Angels VC asutajad Riivo Anton ja Gerri Kodres, Spring Capitali juht Henri Treude ning Siena esindajad Rain Tamm ja Rando Rannus.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111