Jaga:
Autor: Gregor Alaküla • 22. aprill 2022
Jaga:

Välistalent teenib end tasa paari aastaga

Cloudmore’i personalidirektor Katri Delimoge ning Movemytalenti tegevjuht Hanno Ahonen, kelle sõnul on palgast ja hüvedest saanud tänasel tööturul töötajatele olulisemaks ettevõtte missioon ja pehmed väärtused.
Foto: Erakogu
Välisspetsialistide Eestisse toomine võib aega võtta kuni pool aastat ning maksta kuni 15 000 eurot, kuid kahe kuni kolme aastaga on talentidesse tehtud investeering end alati tasa teeninud, rääkis Movemytalenti tegevjuht Hanno Ahonen saates "Kasvukursil".

Saates tuleb juttu sellest, kuidas ja miks võiksid tööandjad teadlikult disainida globaalsete talentide värbamise protsessi. Veel räägitakse sellest, kuidas kaugelt värvatud välisspetsialiste omal kohal õnnelikuna hoida ning kui palju nende värbamine maksab.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111