Jaga:
Autor: foundME • 26. aprill 2022
Jaga:

Sõidukite seisukorra tuvastusroboti loonud DriveX kaasas miljon dollarit

DriveX'i asutajad Valter Läll, Rauno Sigur ja Kentti Koppel.
Foto: Tanel Meos
Eesti tehnoloogiafirma DriveX kaasas miljon dollarit, et digitaliseerida sõidukite seisukorra tuvastamine üle maailma. Investeeringuringi juhtis Tšehhi riskikapitaliettevõte DEPO Ventures ning osales ka Silicon Valley hinnatumaid riskikapitalifonde Plug and Play Ventures, kelle portfelli kuuluvad globaalsed edulood nagu Dropbox ja PayPal.

„Kui väärtuslik vara vahetab kasutajat või omanikku, siis on mõlema osapoole huvi olla kindel selle vara seisukorras ja kasutusajaloos. Meie Plug and Play’s usume, et DriveX’ist võib saada see ettevõte, mida turg usaldab sõidukite seisukorda kinnitama. Meil on hea meel saada osa nende teekonnast investorina ja näha, kuidas nad turgu uuendavad,“ kommenteeris Plug and Play Venturesi partner Alireza Masrour.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111