Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 2. mai 2022
Jaga:

Ekspert: edutud jätavad endalt küsimata põhiküsimuse

Juhtimisekspert Mait Raava sõnul on hea näide halvast juhtimisest ja klientidesse ning avalikusesse suhtumisest Facebook. "On ainult aja küsimus, millal Facebook asendub kliendikeskse ja sotsiaalselt vastutustundliku ettevõttega. Võibolla peab sotsiaalmeediavõrk olema avatud koodiga riiklik ettevõte, millel ei olegi ärihuvisid, et see lõpuni usaldusväärne oleks," leidis ta.
Foto: Liis Treimann
Kuigi Eesti kiirelt kasvavate firmade edu on toonud idufirmade asutamise laine, siis lihtsuse ja investorite raha kättesaadavuse pärast firma asutamine on vastutustundetu, hindas juhtimisekspert Mait Raava. Tema sõnul ei saa paljud edukaks, sest jätavad küsimata põhiküsimused ega ole oma tegude motiivides ausad.

"Mina asutaks idufirma vaid siis, kui teeksin seda maailma parimana - saan paremini aru, mis on klientide põhiküsimus, mis neid vaevab ja oskad seda lahendada," selgitas Raava intervjuus Äripäeva raadio saates "Kuum tool".

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111