Jaga:
Autor: foundME • 4. mai 2022
Jaga:

Dynatrace Tallinna IT-keskust hakkab juhtima tuntud tehnoloogiajuht

Dynatrace'i Tallinna keskuse uus IT-juht sai Kristian Sägi (vasakul) ja Dynatrace'i arendusdirektor Gordon Meyers.
New Yorgi börsil noteeritud ning kiirelt kasvava rahvusvahelise tarkvarafirma Dynatrace’i Tallinna IT-keskuse juhiks sai Kristian Sägi, kes on Nevercode´i ja Playtech Mobile´i kaasasutaja ning mitmete teiste idufirmade pikaajaline mentor ja coach.

Äsja värvatud Kristian Sägi jutustas, et kui Renee Trisberg (SpectX’i kaasasutaja, Dynatrace ostis SpectXi 2021. aasta sügisel) pakkumisega helistas, ei pidanud ta kaua mõtlema. "See on minu jaoks põnev väljakutse ja mulle meeldib ambitsioonikaid eesmärke saavutada," kirjeldas ta.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111