Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 10. mai 2022
Jaga:

Läbipõlemise järel uuesti alustanud ettevõtja: kõik tähed joondusid seekord õigesti

FoodDocsi tehnoloogiajuht Uku-Rasmus Lind jagas, millised on kõige olulisemad aspektid tervisliku tööelu juures.
Foto: Sigrid Mölder
Läbipõlemise, vallandamise, idufirmaga põrumise ja sellest õppimise käänulise tee läbi käinud idufirma FoodDocsi tehnoloogiajuht Uku-Rasmus Lind rääkis, kuidas ta õpib patoloogilisest jah-ütlejast ümber ei-ütlejaks. Raputavatest kogemustest läbi tulnuna on praeguses töökohas töötades joondunud kõik tähed õigesti.

Lind jagas oma kogemust suure panga spetsialistikohalt idufirma Registat Solutions asutamise ning sealt teise start-up’i, FoodDocsi tehnoloogiajuhiks jõudmiseni. Ta jagas, mis on tema teekonnal olnud suurimad õppetunnid seoses startupinduse ja investoritega suhtlemisega.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111