Jaga:
Autor: Viivika Rõuk • 13. mai 2022
Jaga:

3 olulist sõnumit Uberi tegevjuhi lekkinud kirjast

Turul on toimunud radikaalne nihe ning me peame sellele reageerima, kirjutas Uberi tegevjuht Dara Khosrowshahi oma töötajatele.
Foto: Reuters/Scanpix
Börsid kukuvad ning teiste seas on löögi vastu võtnud kaua aega palavat armastust tunda saanud tehnoloogiafirmad. Välismeediasse on lekkinud Uberi tegevjuhi kiri töötajatele, kus viimane võtab tekkinud olukorra luubi alla ja kirjutab, mida tuleb ühel tehnoloogiaettevõttel nüüd teha teisiti.

Uberi aktsia on poole aastaga kukkunud ligi 50 protsenti. Kui lugeda Uberi juhi Dara Khosrowshahi kirja eesmärgiga leida üles olulisim selle kohta, kuidas üks suur tehnoloogiafirma praeguses kriisis mõtleb ja mida peab muutma, kerkib esile kolm mõtet.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111