Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 3. juuni 2022
Jaga:

Kuidas leida ükssarvikut ehk õigele kaardile panustamine riskiinvestori näitel

Startup Wise Guys üks asutajatest Herty Tammo.
Foto: Raul Mee
Värskest Äripäeva raadio saatest "Riskiraha" selgub sel korral, mis võtetega teistest riskifondidest suuremat tootlust teenida, kuidas võiks Eestis veelgi rohkem ükssarvikuid ehk palju väärt idufirmasid olla, kuidas tunda ära suureks kasvavad ideed ja võimekad ettevõtjad.

Eestis tegutsevaid riskikapitalifonde ja nende võtmeisikuid tutvustavas sarjas saavad sel korral sõna Eesti esimese idufirmade kiirendi Startup Wise Guys asutajad Herty Tammo ja Dag Ainsoo, riskifondi The Better Fund rajaja Liina Laas, igihalja riskifondi Thorgate Ventures üks asutaja Raido Pikkar ja Karma VC asutaja Margus Uudam. Saate pani kokku Rivo Sarapik.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111