Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 2. august 2022
Jaga:

Eesti tipptegijate digipärlid ehk kuidas nemad äri uuele tasemel juhivad

Mihkel Tammo räägib saates "Fookuses tark tööstus", et loodusrahvaste tavadel põhinev juhtimine ja tootmine on Eesti ettevõtete tulevik. Aga see ei tähenda ajas tagasi minekut. Kuidas see võimalik on, sellest juba saatest.
Foto: Raul Mee
Seekordne Äripäeva raadio saade "Fookuses tark tööstus" heidab pilgu kevadhooaja kuulajate lemmiksaadetele ja nopib neist põnevaid kilde kuulamiseks. Saates tuleb juttu Eesti ettevõtete juhtimise väljakutsetest ja nende lahendustest, sellest, kuidas teadlasi ettevõttega liita, rakendusuuringute kasust tööstustele ning sellest, kuidas ettevõtet uuendada ja arendada.

Saates saavad sõna Ettevõtluse Innovatsiooni Sihtasutusest Lauri Lugna, Relika Alliksaar Williams ja Mihkel Tammo, Magnetic MRO juht Risto Mäeots, uuenduslike skännerite ehitaja idufirma GScan asutaja Andi Hektor ja Click & Grow' teadus-arendusjuht Martin Järvekülg.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111