Jaga:
Autor: foundME • 1. august 2022
Jaga:

Ameerikas julgelt laienev tööstusidu sihib 700% kasvu

Fractory USA tiim Chicago kontori juures. Pildil (vasakult paremale) Fractory kaasasutaja ja COO Joosep Merelaht, müügiinsener Hector De La Cruz, USA tarneahelajuht Juan Carlos Solis ja USA juht Nikodem Pancewicz.
Foto: Fractory
Iduettevõte Fractory võtab Ameerika Ühendriikides oma pilvepõhise tootmise platvormiga ette üleriigilise laienemise. Tegutsedes üleriiklikult on ettevõtte eesmärgiks kasvatada kliendibaasi järgneva kahe aasta jooksul rohkem kui 700%, sõnas ettevõtte USA juht Nikodem Pancewicz.

“Meie kolmekuuline beeta faas, kus me teenindasime Illinoisi ja seda ümbritsevate osariikide kliente, on rajanud meile teed üleriiklikuks laienemiseks,” ütles Nikodem Pancewicz, kes on Fractory USA juht.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111