Jaga:
Autor: Anu Lill • 27. juuli 2022
Jaga:

Kullasoonele astunud ingelinvestor Triin Hertmann avaldab oma investeerimistaktika

Grünfin investeerimisplatvormi kaasasutaja ja ingelinvestor Triin Hertmann.
Foto: Erakogu
Grünfini investeerimisplatvormi kaasasutajal Triin Hertmannil on õnnestunud kaks korda astuda tööalasele kullasoonele, töötades ühena esimestest inimestest Eesti kuulsaimates ükssarvikutes Skype ja Wise, lahkudes neist miljonärina.

Kogemus idufirmas on Hertmanni sõnul lisaks võimalusele aktsiaoptsioone saada tänuväärt ka veel seetõttu, et nii saab inimene olla osaline mõnes suures ja maailmamuutvas protsessis. Lisaks on tal kogemuste käigus kujunenud arusaam, millistesse idufirmadesse tasub investeerida. Näiteks naisjuhtide ja asutajatega ettevõtted on tema eelistuses tähtsal kohal.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111