Jaga:
Autor: foundME • 4. august 2022
Jaga:

Noore ettevõtja tiitel otsib järgmist pead, mida kroonida

Eelmisel aastal preemia saanud idufirma Fractory juhi Martin Varese sõnul on mullu saadud auhinnal olnud suur mõju.
Foto: Rene Riisalu
On alanud selleaastane konkurss noore ettevõtja preemiale. Eelmistel aastatel on tiitli pälvinud näiteks idufirma Fractory tegevjuht ja kaasasutaja Martin Vares, Jaan Hendrik Murumets ning Ardo Kaurit.

Mullu pärjati aasta nooreks ettevõtjaks Martin Vares, kes on idufirma Fractory tegevjuht ja kaasasutaja. „Noore ettevõtja preemia võitmisel on siiani, pea aasta hiljem, üllatavalt tugev mõju. Seda eriti väljaspool Eestit. Et preemiat toetab ja annab üle Eesti Vabariigi president, paistab see väljapoole väga suursuguselt," kirjeldas Vares.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111