Jaga:
Autor: foundME • 5. august 2022
Jaga:

Mentorlus kaalub idufirmade jaoks sageli investeeringu üle

Samas võivad ka mentorite arvamused ja suunitlused erineda, mis tekitab keeruliste küsimuste lahendamisel pinget.
Foto: Ross Sneddon/Unsplash
Õigeaegne mentorlus on alustava ettevõtte arengus sageli isegi tähtsamal kohal kui investeeringud. Kolm tuntud Ajujahi kiirendi mentorit toovad välja, miks on mentorluse roll iduettevõtluses kriitilise tähtsusega ning kuidas mentor-mentee suhtest maksimaalselt kasu saada.

EASi ja KredExi ühendasutuse teadusmahuka ettevõtluse projektijuht Vaido Mikheim, kes mentordab Startup Estonia koosseisus peamiselt ettevõtluse elukaare varases faasis olevaid tiime, nendib, et mentorluse rolli ei saa üheselt defineerida, sest vahel on mentordatavat tarvis turgutada, vahel innustada, teinekord aga hoopis hoogu maha võtta – oluline on liikuda edasi ja seda vajalikus suunas ning mõistlikus tempos.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111