Jaga:
Autor: foundME • 21. jaanuar 2022
Jaga:

OKR-metoodika ehk kuidas edukad tehnoloogiafirmad tegelikult eesmärkideni jõuavad

Fortumo juhatuse liige Andrei Dementjev.
Foto: Liis Treimann
Mitmeid edukaid tehnoloogia- ja iduettevõtteid üle maailma ühendab OKR-metoodika (Objectives and Key Results) ehk töö eesmärgistamise süsteemi rakendamine. Mida metoodika endast kujutab ning kuidas aitab see viia ellu ärieesmärke, selgitavad tehnoloogiaettevõtte Fortumo juhatuse liige Andrei Dementjev ja koolitaja Raimo Ülavere.

“OKR-metoodika on strateegilise planeerimise, eesmärgistamise ja osakondade sünkroniseerimise tööriist, mis on eriti kasulik kiiresti kasvavatele ettevõtetele ja start-up´idele,” rääkis Andrei Dementjev. Ta peab metoodikat oluliseks, sest see aitab ambitsioonikalt mõelda ja planeerida.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111