Jaga:
Autor: foundME • 5. august 2022
Jaga:

Tehnoloogiaettevõtja astub poliitikasse: energiapoliitika vajab mõistuse häält

Andi Hektori sõnul saaks Eesti olla Euroopa energeetikauuenduste lipulaev.
Foto: Liis Treimann
Astro-osakestefüüsika vanemteadur ja idufirma GScan juhatuse esimees Andi Hektor teatas, et häirituna Euroopa Liidu ja Eesti mannetust energiapoliitikast on ta otsustanud liituda Parempoolsetega, et anda poliitika kujundamisse enda panus.

“Tunnen sügavat muret selle pärast, et Eesti poliitikas kuuleb järjest vähem mõistuse häält. Vähem-ja-vähem näeb otsuste tõenduspõhisust ja levib helikopterilt raha külvamise mentaliteet," kirjeldas Hektor.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111