Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 23. august 2022
Jaga:

Eksperdid: krüptotalv tuleb pikk, ent mitte igavene

Idufirma Coinmetro asutaja ja tegevjuhi Kevin Muckro ja idufirma Change Invest asutaja ja tegevjuhi Kristjan Kangro sõnul on tulevik ennustamatu, kuid paar olulist asja on siiski kindlad.
Foto: Coinmetro/Äripäev
Turbulentne olukord majanduses ei halasta tulevikku kuulutavale krüptosektorile, mille numbritest paistab vaid langus. Idufirmade Coinmetro ja Change Investi asutajate sõnul oleme aga siiski juba põhja jõudnud või peagi sinna jõudmas, nii et pead kaotada pole mõtet – olukord on ajutine ning tulevik paistab roheline.

“Krüptoettevõtted on silmitsi hoopis teistsuguse turu reaalsusega kui eelmine aasta, aga see ei ole esimene ega ka viimane tsükkel, mida krüptoturgudel näeme,” kinnitas idufirma Change Invest asutaja ja tegevjuht Kristjan Kangro. Tema sõnul näeme suure tõenäosusega veel praeguses tsüklis täiendavaid hinnakorrektuure.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111