Jaga:
Autor: Logistikauudised.ee • 25. august 2022
Jaga:

Roheidu hakkab Lux Expressi jalajälge mõõtma

Lux Ekspressi reisibuss Tallinn-Tartu liinil
Autorid: Raul_Mee, Raul Mee
Värske Eesti start-up Grenpay alustas juunis koostööd bussifirmaga Lux Ekspress. Nüüdsest näevad reisijad enne bussipileti ostmist arvutust, kui suure jalajälje nad oma reisiga tekitavad ning milline on see võrdluses auto või diiselrongiga liigeldes.

Süsiniku jalajälje arvutamine ja võrdlemine bussi, rongi, auto ja lennukiga ei ole ainus iduettevõtte lahendus. Grenpay ja bussifirma koostöö tulemusel saavad Lux Expressi kliendid oma reisi CO2 jalajälge kompenseerida, panustades kontrollitud ja läbipaistvatesse roheprojektidesse.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111