Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 15. september 2022
Jaga:

Kannapöörde teinud idufirma reformib e-ostlemist

Varasemalt arendas ettevõtte vestlusrakendust TranslateWise´i nime alla, nüüd kannab ettevõte nime Askly. Pildil ettevõtte naiskond ja asutaja Sandra Roosna (vasakult teine).
Foto: Askly
Ärisuuna muutuse teinud Eesti tehnoloogiaidu Askly, varasemalt TranslateWise, kaasas tuntud investoritelt pool miljonit eurot ja tõi turule mitmekeelse ostukogemust parandava vestlusrakenduse, mida kasutab igapäevaselt juba ligi 250 Eesti e-poodi.

“E-kaubanduse kuumim trend on reaalajas klienditugi otse e-poe lehel. Samas tüütuid chat’e ja roboteid on turul palju. Oli karjuv vajadus kliendisõbraliku ja samas professionaalse lahenduse järele, sest just klienditugi kujundab e-poe usaldusväärsust ja klientide lojaalsust,” rääkis ettevõtte asutaja ja juht Sandra Roosna.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111