Jaga:
Autor: foundME • 20. oktoober 2022
Jaga:

South Pole ja eAgronom utsitavad tagant säästva põllumajanduse arengut

eAgronomi tegevjuht Robin Saluoks.
Foto: Liis Treimann
Ülemaailmne süsinikuprojektide arendaja ja kliimalahenduste pakkuja South Pole ja põllumajandustehnoloogia ettevõte eAgronom alustavad koostööd, et kiirendada kliimateadliku põllumajanduse kasutuselevõttu Euroopas, Aafrikas ja mujal.

„Võimalus pakkuda põllumeestele täislahendust rahastamisest, nõustamisest, elluviimisest, akrediteerimisest, mõõtmisest ja kontrollimisest tähendab, et kõigist põllumajandustootjatest saab mitte väga kauges tulevikus kliimateadlik põllumajandustootja," sõnas eAgronomi tegevjuht Robin Saluoks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111