Jaga:
Autor: Simo Sepp • 10. november 2022
Jaga:

Investeerimisäpp Lightyear avas uksed äriklientidele

Lightyeari asutajatekss on endised Wise’i töötajad Martin Sokk (vasakul) ja Mihkel Aamer.
Foto: Tom Harrison
Lightyeari kaasasutaja ja tehnoloogiajuhi Mihkel Aameri sõnul on platvormi vastu olnud Eestis suur huvi, kuid seni on puudust tuntud ettevõtte konto loomise võimalusest. "Ettevõtte alt investeerimine on Eestis väga levinud, kuid kasutajasõbralikku võimalust selleks ei ole," rääkis ta.

Eesti päritolu investeerimisplatvormi Lightyear teatel on ettevõtte kontot võimalik luua kiirelt, tasuta ja täielikult rakendusesiseselt. Sarnaselt eraklientidele, on ka ettevõtete tehingud vahendustasuta.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111