Jaga:
Autor: foundME • 21. november 2022
Jaga:

13 haridusjuhti alustab tehnoloogiaettevõtetes praktikat

Nii ettevõtte juhi kui koolijuhi jaoks on kõige olulisemad tema inimesed, sest üksinda suuri asju korda ei saada, sõnas praktikaprogrammi 4. lennu avaüritusel Heateo Haridusfondi ja Bolti kaasasutaja Martin Villig.
Foto: Aron Urb
Eesti suuremad pangad ja tehnoloogiaettevõtted nagu Bolt, Wise, Veriff ja Pipedrive võtavad enda juurde pikale praktikale 13 haridusjuhti üle Eesti, et nad saaksid uusi teadmisi ja ideid, kuidas veel paremini oma kooli juhtida.

Bolt on üks kümnest ettevõttest, kuhu praktikandid uuel hooajal lähevad. Ettevõtte asutaja ning Heateo Haridusfondi looja Martin Villig peab iga organisatsiooni käekäigu üheks olulisemaks mõjutajaks kvaliteetset juhtimist.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111