Jaga:
Autor: Marge Aasalaid • 28. november 2022
Jaga:

Helmes süstib investeerimisklubiga töötajatesse investori mõttelaadi

Helmese juhatuse liige ja investeerimisklubi eestvedaja Andres Kaljo.
Foto: Jake Farra
Eesti tarkvaraarendusfirma Helmese juhatuse liige ja partner Andres Kaljo algatas ettevõtte investeerimisklubi isiklikust huvist, aga lisaks on see oluline ettevõtte väärtuspakkumise osa ja aitab töötajatel mõista optsiooniprogrammi väärtust.

Investeerimisklubisid on ettevõtete juures veel võrdlemisi vähe, vaid üksikutes ettevõtetes viiakse läbi regulaarseid klubilisi tegevusi. Laienenud on aga üksikute rahatarkusega seotud loengute või ürituste läbiviimine ettevõtetes. Helmes on üks nendest ettevõtetest, kes teeb investeerimisklubi kohtumisi regulaarselt ja on muutnud selle üheks väärtuspakkumise osaks.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111