Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 6. detsember 2022
Jaga:

Rendisõidukite juhid olid Bolti ja politsei radaril

Kokku kontrollis politsei nädalavahetuse jooksul 110 Bolti rendisõiduki juhti. Paraku oli nende hulgas ka seaduserikkujaid.
Foto: Politsei- ja Piirivalveamet
Sel nädalavahetusel toimunud reidi käigus kontrollisid Bolt ja politsei Tallinnas rendiautode juhte. Reidi keskmes oli joobes juhtimise, juhtimisõiguseta sõitmise ning kasutajaandmete õigsuse kontrollimine.

Bolt Drive’i Eesti suuna juht Henriko Aer ütles, et vastutustundetud juhid ei kuulu Bolt Drive’i kasutajate hulka. “Teeme liiklusohutuse nimel pidevalt koostööd politseiga ja kui mõni juht ei käi Bolt Drive’i autoga heaperemehelikult ümber, rikub liiklusseadust, saame me ta viivitamatult oma platvormilt blokeerida. Autodesse on paigaldatud ka lisavarustus, mis aitab jälgida sõidukiirust ning ebatavalist sõidukäitumist,” ütles Aer.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111