Jaga:
Autor: foundME • 23. september 2022
Jaga:

CityBee tagastab sõitjatele osa rahast

CityBee teatas, et nende sõiduki rentija teenib alates tänasest iga sõidu maksumusest osa raha tagasi.
Foto: Liis Treimann
Sõidukijagamise ettevõte CityBee teatas täna, et langetas autode rendihindu ning tagastab sõiduki rentijale osa sõidule kulunud rahast. Sõidukijagamise turu tihedas konkurentsis ühtlustuvad hinnad järjest enam.

Cashback’i ehk raha tagasi kogumise ja hindade langetamisega püüame muuta sõidukijagamist kõigile kättesaadavamaks, vähendada vajadust isikliku sõiduauto järele ning pakkuda kasutajatele veelgi paremat sõidu- ja kliendikogemust,“ põhjendas muutust CityBee Eesti juht Egert Kivisaar.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111