Jaga:
Autor: Harro Puusild • 12. jaanuar 2023
Jaga:

Skeletoni tippjuht: tüüpiline värbav juht on laisem kui Peipsi kalamees

Skeleton Technologies juhatuse liige ja ärijuht Ants Vill jagas viit kulukat viga, mida tehakse, ning kuut tööriista vigade vältimiseks.
Foto: Raul Mee
Vahel pannakse töökuulutusi kokku nii, et kandidaat peab samal ajal olema Bill Gates, Elon Musk ja Steve Jobs, aga palka pakutakse 2000 eurot ja siis imestatakse, miks kandidaate ei leita, ütleb Skeleton Technologies juhatuse liige Ants Vill, kelle hinnangul on kasvuettevõtete üks kulukamaid vigasid just vale inimese suunamine valele tööle.

Kiiresti kasvav superakude ja superkondensaatorite tootja Skeleton Technologies rühib aina kõrgemale ja kaugemale. 13 tegutsemisaasta jooksul on ettevõte saanud väärt õppetunde, mis on päädinud selgete põhimõtete väljakujunemisega.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111