Jaga:
Autor: foundME • 10. jaanuar 2023
Jaga:

Möödunud aastat analüüsinud iduettevõtjad: igal juhul tegi see meid tugevamaks

Traditsioonilise paneeldiskussiooni Estonian Startup Ecosystem Annual Wrap-up osalejad olid ühel meelel, et iga kriis on võimalus ning Eesti tehnoloogiasektor on jätkuvalt tugev
Foto: Estonian Startup/ Tech Ecosystem Annual Wrap-Up
Eesti iduettevõtjaid ja investoreid esindavad organisatsioonid võtsid kokku lõppenud aasta, mis kujunes Eesti iduettevõtete jaoks taaskord rekordiliseks. Samas tunnistavad turuosalised, et Euroopa südames alanud sõda ning ebakindlus maailmamajanduses panevad kohalikud iduettevõtjad tugevalt proovile, luues ühtlasi uusi võimalusi.

Eesti iduettevõtete käive jätkas 2022. aastal jõudsat kasvu, ületades esialgsetel andmetel kahe miljardi euro piiri. Kui mujal maailmas pöördusid iduettevõtete käibenumbrid ja kaasatud investeeringute mahud alanud sõja ja majandusliku ebakindluse mõjul langusesse, näitasid Eesti iduettevõtted rekordilist kasvu.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111