Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 13. jaanuar 2023
Jaga:

Investorid hakkavad ükssarvikute kõrval järjest enam sebrasid püüdma

Ettevõtja, investor ja Eesti Äriinglite Assotsiatsiooni (EstBAN) juhatuse liige Mait Sooaru ning Tehnopol Startup Inkubaatori juht Kadri Tammai.
Autorid: Liis Treimann, Erakogu
Ükssarvikute kõrval kasvab järjest enam sebraettevõtete kari. Ka raha otsib võimalust liikuda järjest enam suuremat positiivset mõju loovate firmade kaukasse, tõdesid ettevõtja, investor ja Eesti Äriinglite Assotsiatsiooni (EstBAN) juhatuse liige Mait Sooaru ning Tehnopol Startup Inkubaatori juht Kadri Tammai.

Investor Mait Sooaru investeerimisreegel on lihtne - ettevõtted, millesse ta panustab, ei tohi tekitada oma tegevusega maailma juurde negatiivset mõju. "Ma ei investeeriks tubakatööstusesse või muudesse sellistesse valdkondadesse, mille juures on väga raske näha mingisugustki positiivset mõju," tõdes ta saates "Ükssarvikute kasvulava". Tema portfellist leiab seetõttu hoopis mitmeid sebra- ehk mõjuettevõtteid Eesti idusektorist.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Liina Leiten
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5184004
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111