Jaga:
Autor: foundME • 1. veebruar 2023
Jaga:

Snabb hakkab ostukeskuse ees parkijaid kaameraga tuvastama

Snabbi tegevjuht Kustas Kõiv sõnas, et tegemist on suure, inimsõbraliku muutusega.
Foto: Barking
Tallinna Järve Keskuse parklas kaotatakse ära parkimiskellad ning parkimise algus fikseeritakse kaameratega parklasse sissesõidul automaatselt. Tegemist on esimese kaubanduskeskusega Eestis, mis pakub Snabbi parkimistehnoloogia abil kaamerapõhist numbrituvastust.

„Valisime Snabbi parkimiskorralduse kliendi mugavust silmas pidades, kuna see ei nõua ei kella ega parkimisautomaadi kasutamist. Sageli ununeb kaubanduskeskuste külastajatel parkimisaja fikseerimine ja nii võib poes käimine lõppeda palju kopsakama väljaminekuga. Snabbiga on lihtne – igal sissesõidul registreerib kaamera külastaja autonumbri,“ selgitas Järve Keskuse äriarendusjuht Helin Arro.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111