Jaga:
Autor: foundME • 17. märts 2023
Jaga:

Negavatile jõudis hulk innovaatilisi ideid

Üks väljapakutud ideid on digitaalne ülevaade raamaturiiulitel olevatest raamatutest ja raamatute müügiplatvorm.
Foto: Meeli Küttim
Selgunud on Negavati kümnenda hooaja 20 parimat ideed, mis jätkavad võistlemist 20 000eurose auhinnafondi nimel. Meeskondi ootab kevadperioodil ees ideede arendamise kasvuprogramm, et oma mõtted koos konkursi partnerite, mentorite ja koolitajatega reaalseteks teenusteks ja toodeteks vormida.

KIKi rohejalajälje projektijuht ja hindamiskomisjoni liige Peter Gornischeff märgib, et noorte ideepagas tundub lõputu: „Konkursile esitati nii uudseid ja innovaatilisi ideid, millest varem kuulnudki polnud, kui ka ideid, mis püüavad edasi arendada mõnd olemasolevat lahendust. Tiimid olid teinud enne kandideerimist palju eeltööd – paigas oli visioon, kuidas oma ideed ellu viia ning paljud olid mõelnud ka juba meeskonna rollidele. Hindamiskomisjonis arvestasime nii ideede mõju ühiskonnale kui ka lahendamist vajava probleemi olulisust.“

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111