Jaga:
Autor: Tarmo Virki • 11. detsember 2023
Jaga:

Kaks Eesti idu napsasid Balti jätkusuutlikkuse auhinnad

Foto: Baltic Sustainability Awards

Kui eelmisel nädalal jagati Balti riikide jätkusuutlikkuse auhindu -- mille eesmärk on rõhutada innovatsiooni rolli jätkusuutliku ja keskkonnahoidlikuma tuleviku loomisel -- siis viiest auhinnast kaks napsasid Eesti idufirmad.

"Sel aastal esitati auhinnale üle 200 taotluse üle kogu Baltikumi, kusjuures igast riigist laekus sarnane arv taotlusi. See kinnitab vaid seda, et kliimatehnoloogiad ja jätkusuutlikkuse uuendused on Balti riikide ettevõtete igapäevases päevakorras ning meie piirkond võib end kindlalt jätkusuutlikkuse pioneeride hulka lugeda," ütles Baltic Sustainability Awards'i korraldaja Marija Ručevska.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111