Autor: Rando Rannus • 25. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Rando Rannus: tahad eduka start-up'i investoriks? Kasuta Jürvetsoni soovitust

Rando Rannus.
Autor: Erakogu

Ingelinvestorina on võimalik alustada erinevates idufirma arengufaasides. Kuigi potentsiaalselt tulutoovaim on varajane faas, maksab alternatiivina kaaluda ka hilise faasi investeeringuid järelturu tehingute kaudu, kirjutab Rando Rannus (Siena Secondary Fund).

Herty Tammo artikkel Äripäevas andis väga hea ülevaate, millised valikud on investoril, kui ta soovib alustada suure riskiga, kuid potentsiaalselt kuulsusrikast varajase faasi ingelinvestori teekonda. Samas jättis see vastamata küsimusele, mida peaksid tegema investorid, kes on valmis edulugudesse investeerima, kuid mitte võtma varajase faasi riski, kus kaheksa start-up'i kümnest kukub suure tõenäosusega läbi. Vastus sellele on lihtne – tuleb keskenduda hilisema faasi edukate start-up'ide järelturu tehingutele.

Meie partnerite lood:
kõik Hedman Partnersi lood
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
AS Äripäev
Vana Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111
54c08b9-07.05.21-08:40