Jaga:
Autor: Kristian Kalle • 2. juuli 2021
Jaga:

Turismisektor toob värbamisse sügisest närvikõdi

VideoCV asutaja ja tegevjuht Kristian Kalle.
Autor: VideoCV
Kui seni on olnud värbamises ettevaatlik aeg, siis nüüd usutakse seoses vaktsineerimisega, et enam suurt lockdown´i ei tule, ollakse julgemad ning enam palkamist pausile ei panda, usub VideoCV asutaja ja tegevjuht Kristian Kalle sügisest rääkides.

Loodame, et nii ka läheb ja näeme oma sektoris jälle kasvutrendi. Värbamises oli esimene selline märk tegelikult juba sügisene teine lockdown, kus meie vaatest ettevõtted enam nii ettevaatlikult ei käitunud. Esimese laine korral oli tegu teadmatusega, siis oli see ka igati mõistetav.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111