Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 22. aprill 2021
Jaga:

Värbamisidu VideoCV kaasas 410 000 eurot

VideoCV meeskond (vasakult) Fred-Erik Piirmaa, Hans Kristjan Velling, Mathias Liias, Kristian Kalle ja Roger Allas.
Foto: VideoCV
Läbi videoplatvormi värbamisprotsesside uuendamisele keskendunud idufirma VideoCV kaasas eelseemne investeerimisvoorus 410 000 eurot.

Aastal 2017 Eesti noormeeste poolt loodud idufirma VideoCV digitaliseerib, tõhustab ja kaasajastab värbamisprotsesse, pakkudes pilvepõhist ette salvestatud videointervjuude platvormi.

Idufirma investoriteringiga liitusid Zenithi family office, EstBAN ning mitmed rahvusvahelised äriinglid. Kaasatud investeeringu abil plaanib VideoCV laieneda teistesse Euroopa riikidesse, et kasvatada kasutajaskonda.

Seotud lood
Virtuaalreaalsus kolib varsti tööellu

Lisaks uutele turgudele laienemisele ja meeskonna kasvatamisele kavatseb VideoCV rahasüsti abil uuendada ka oma kasutajaliidest ning luua platvormile uusi funktsioone, sealhulgas täiustada kandidaate analüüsivat tehisintellekti ning masinõppe algoritmi.

"Tänu pre-seed investeerimisvooru kindlustamisele saab VideoCV vajalikke ressursse, et tuua meeskonda uusi talente ning viia meie toode veel rohkemate tööandjateni. Soovime aidata kaasa persoonipõhise ning videopõhise värbamistrendi populariseerimisele," sõnas VideoCV tegevjuht ja kaasasutaja Kristian Kalle.

VideoCV klientide hulka kuuluvad hetkel Sportland, Ericsson, Stokker ning mitmed riigiasutused, sh haridus- ja teadusministeerium ning Maanteeamet.

"Kaasajastades värbamisprotsessi, loob meie ettevõte kõigile tööle kandideerijatele paremad tingimused. Lisaks lihtsustame värbaja tööd kuna meie lahendus võimaldab neil fookuse suunata kandidaadi kvaliteedile," sõnas VideoCV müügijuht ning kaasasutaja Hans Kristjan Velling.

"Ettevõtete jaoks on tegelikult oluline kandidaadi isiksus, iseloom ja konkreetsele tööle kandideerimise motivatsioon. Traditsiooniline värbamisprotsess tutvustab neid elemente alles väga hilises staadiumis – intervjuu või telefonikõne ajal. VideoCV on asendanud traditsioonilised kaaskirjad lühikese videoga, tuues kandidaadi isiksuse, iseloomu ja motivatsiooni välja juba värbamisprotsessi alguses," lisas Velling.

Faktid

VideoCV digitaliseerib, tõhustab ja kaasajastab värbamisprotsesse, pakkudes pilvepõhist ette salvestatud videointervjuude platvormi.

Eesti startupi väljaarendatud ärilt-ärile mõeldud tehisintellekt aitab talendiotsijatel ning värbajatel kandidaatidega tutvuda ning nende seast enda jaoks sobivaim välja valida.

Platvormi saab edukalt integreerida juba kasutusolevate värbamislahenduste ja rakendustega.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111