Jaga:
Autor: Madis Reppo • 20. jaanuar 2023
Jaga:

Madis Reppo: selle aasta investeerimissoovitus – tee due diligence!

Advokaadibüroo Cobalt vandeadvokaat Madis Reppo.
Foto: Erakogu
Viimaste aastate tendentsiks on olnud, et ettevõtte ostja auditeerib firmat piiratult või peaaegu üldse mitte. Alanud aastal muututakse ilmselt taas hoolikamaks, kirjutab advokaadibüroo Cobalt vandeadvokaat Madis Reppo.

FTXi pretsedenditu pankrot, Elizabeth Holmesi idufirma Theranos ning mitmed tuntud ja kogenud Eesti investorid, kes on meedias tunnistanud, et on kaotanud märkimisväärseid investeeringuid – need on vaid mõned markantsemad näited eelmisest aastast, mis peamiselt tingitud puudulikust due diligence’ist ehk eesti keeles ostjapoolsest ettevõtte auditist.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111