Jaga:
Autor: Mikk Plakk • 1. märts 2023
Jaga:

Põllumajandusidu juht: poliitikud on liiga kaua ühel kohal olnud

Idufirma Paul-Tech tegevjuhi Mikk Plakki sõnul ei oska poliitikud innovatiivselt mõelda.
Foto: Marko Soonurm
Eesti võiks vabalt olla põllumajandussektori innovatsiooni eestvedaja, kui ainult riik eraseektoriga sujuvamat koostööd teeks ning innovatsiooni osas rohkem huvi tunneks, kirjeldas põllumajandusidu Paul-Tech tegevjuht Mikk Plakk.

Kõige enam on Eesti ühiskonnas vaja ratsionaalset mõtlemist, kokku hoidmist, teineteise kuulamist ja mõistmist. Iga uus idee või muutus tekitab inimestes vastuseisu. Ei taheta kuulata ega mõista, kuidas see tegelikult meid aidata võiks. See on see n-ö mitte-minu-tagahoovis-efekt.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111