Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 1. veebruar 2021
Jaga:

Idufirma juht: paljud teevad liiga vähe tööd, vaatavad liiga palju telekat ja loobuvad

CoModule´i juht Kristjan Maruste leiab, et suur probleem ühiskonnas on see, et inimesed mõtestavad oma tegevust liiga vähe – mille kallal töötan ja kuhu oma energia panen ning mida see maailmale teeb.
Foto: Andras Kralla/Äripäev
Paljud teevad liiga vähe tööd, annavad liiga ruttu alla ja vaatavad liiga palju telekat, võtab elektritõukerataste CoModule´i juht Kristjan Maruste kokku selle, miks paljud ettevõtmised ebaõnnestuvad juba enne sündi. Endale soovikski ta võimet sisendada inimestesse rohkem eneseusku.

Aasta tagasi pälvis CoModule tunnustuse kui kiireim käibe kasvataja Eesti idufirmade arvestuses, kergitades tunamullu müügitulu ligi viis korda. Eelmine kevad aga pühkis suure osa sissetulekust ning ettevõte vahetas tegevusala ja hakkas elektrisõidukite moodulite tootmise asemel oma tõukerattaid tootma, rentima ja müüma.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111