Jaga:
Autor: Artur Kamberg • 19. veebruar 2021
Jaga:

Kuidas ehitada idufirmat, kui äripartner tuleb igal õhtul koju kaasa

Alpa Kids asutajad Mikk ja Kelly Lilles.
Foto: Ingrid Kerson
Kuidas käivitada idufirmat laste kasvatamise kõrvalt ja mis tunne on, kui äripartner tuleb sinuga koos õhtul koju, sellest räägivad seekordses sTARTUp Day podcastis lastele hariduslikke mänge loova idufirma Alpa Kids asutajad Kelly ja Mikk Lilles.

"Me tunneme üksteist 12 aastat. Me teadsime, millesse ennast mässime," sõnas Kelly Lilles ehk juttu tuleb sellest, kuidas nad abikaasade, lapsevanemate ja idufirma asutajatena koos nii töö- kui pereelu jagavad ning kõigi nende rollide vahel tasakaalu hoiavad. "Kuristik ootuste ja tegelikkuse vahel on suur," sõnas Kelly Lilles.

Idufirma Alpa Kids loodud mobiilirakendus on saanud kriisis näha ulmelisi kasvunumbreid - kasutajate arv on kasvanud viimase aastaga 2000%. Täpsemalt kuulebki saates veel sellest, kuidas käivitada ja kasvatada start-up’i laste kasvatamise kõrvalt, kuidas töö- ja eraelu vahele piire tõmmata, aega ja prioriteete sättida, isapuhkusest ning sellest, kas lapsevanemate nutihirm laste hariduses on põhjendatud või mitte?

Saatejuht on Artur Kamberg.

FoundMe on 25.-27. augustil 2021. aastal toimuva ärifestivali sTARTUp Day ekslusiivne meediapartner. Meilt leiad parima valiku festivali ja selle kogukonnaga seotud lugudest.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111