Jaga:
Autor: foundME • 7. september 2021
Jaga:

Bolti ja Pipedrive'i investeerijad on pannud silma peale EstateGurule

EstateGuru kaasasutaja ja juht Marek Pärtel
Foto: Raul Mee
Lühiajaliste kinnisvaralaenude platvorm EstateGuru kaasas riskikapitali investeeringute A-seeria rahastusvooruga 5,8 miljonit eurot. Eestis tegevust alustanud EstateGurusse investeeriti Šveitsist, Ühendkuningriigist, Tšehhist, Austriast, Saksamaalt ja Küproselt.

Vooru juhtivaks investoriks oli TMT Investments, Ühendkuningriigi riskikapitali- ja börsiettevõte, mis investeeris varajases faasis nii Bolti kui ka Pipedrive’i. Teiste investorite seas oli ka Šveitsi riskikapitaliettevõte Verve Ventures ja Tšehhi investeerimispanga J&T riskikapitaliharu J&T Ventures.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111