Jaga:
Autor: foundME • 18. november 2021
Jaga:

Idufirma: kaasasime vaid miljoni, et automatiseerida üht igavat asja

Outfunneli asutajad tööhoos.
Foto: Outfunnel
Endiste Pipedrive’i töötajate loodud idufirma Outfunnel kaasas 1 miljoni euro suuruse investeeringu. Outfunnel pakub integratsioonitarkvara, mis sünkroniseerib müügi- ja turundustööriistade andmeid, et muuta mõlemat osakonda efektiivsemaks.

“Oleme ausad, müügi ja turunduse andmete ühendamine ei ole väga põnev,” ütles Outfunneli kaasasutaja ja tegevjuht Andrus Purde. “Aga see on väga kasulik ettevõtetele, kellel on klientide andmed laiali erinevates tööriistades. Kaasatud 1 miljoni euro suurune investeering aitab meil luua integratsioone rohkemate tööriistade vahel — kuigi mitte nii paljude tööriistade vahel, kui veelgi suurem investeering oleks võimaldanud.”

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111