Jaga:
Autor: Karl-Eduard Salumäe • 15. detsember 2021
Jaga:

Valikainete kooli asutaja imestab populaarseima valiku üle

Idufirma Edumus asutaja Maria Rahamägi.
Foto: Erakogu
Idufirma Edumus on tulnud välja programmiga Edumus School, mis annab gümnasistidele võimaluse omandada oma ala praktikutelt teadmisi kõiksugu erinevates valdkondades, osaledes distantsõppe vormis valikaine tundides. Seda, milline aine jaanuaris algavate kursuste seas kõige popimaks sai, ta ennustada ei osanud.

Lähemalt rääkis üle-eestilistest valikainetest Edumus Schooli asutaja Maria Rahamägi. Edumuse programmis saavad osaleda kõik oma valdkonna eksperdid, et kooliõpilastele oma valdkonnas veebitundidena valikaineid anda.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111