Jaga:
Autor: foundME • 8. aprill 2022
Jaga:

Taukar asub eetilisi häkkereid kasvatama

CTF Techi üks kaasasutaja Karl-Erik Taukar koos haridusprojekti nurgakiviga – torniks laotud 8 miniarvutiga.
Foto: CTF Tech
Küberhariduse ettevõte CTF Tech, mille üks asutajatest on Karl-Erik Taukar, loob koolidele mängulise digiõppeplatvormi, mille abil saab noortele jagada teadmisi, kuidas ennast ja oma kodu kaitsta järjest sagenevate küberohtude eest.

CTF Techi üks kaasasutaja Karl-Erik Taukar selgitas, et arvestades küberrünnakute järjest kasvavat survet alates lastest kuni meie riigini välja, otsustati meeskonnaga Eesti koolidele appi tulla. Omal algatusel kaasati ka rahvusvahelistest programmidest rahastus.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111