Ainult tellijatele
Autor: foundME • 10. juuni 2022
Ainult tellijatele

Riskikapitalifond asub noortest ettevõtjaid kasvatama

Eelmise aasta Startup Wise Guysi programmis osalejad.
Autor: Rauno Liivand
Eesti riskikapitalifond ja ärikiirendi Startup Wise Guys (SWG) alustavad kolmandat suve järjest keskkooliõpilaste ning ülikoolitudengiteni rahvusvahelise programmiga „Young Entrepreneurs“, mis valmistab noori ette professionaalseteks väljakutseteks ettevõtlusmaailmas ja mujal.

„Noortele ägeda võimaluse pakkumine on meie panus süstida ettevõtlusmaastikule uut energiat, et Eestit teataks ka tulevikus kui maailma kõige lahedamat start-up-ökosüsteemi,“ ütles pressiteates Swedbanki ettevõtete panganduse juht Liisi Himma. „Kuna Eestit tuntakse maailmas müütilise ükssarvikute maana, siis meie koostööst võiks samuti mõni ükssarvik sirguda," nentis ta.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111