Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 25. jaanuar 2023
Jaga:

Thorgate Venturesilt raha kaasanud Bilance teeb rahaasjadel silma peal hoidmise põnevaks

Bilance'i tiim Mikko Leo Selg (vasakul), Erik Vetemaa ja Mihkel Vetemaa.
Foto: Mikko Leo Selg
Ingliringis raha kaasanud finantsrakendus Bilance, mille eesmärgiks on aidata inimestel paremaid finantsotsuseid teha, tuli välja uue lahendusega. Nüüd saab rakenduses võrrelda, kuidas käituvad oma rahaasjadega teised sarnase sissetulekuga inimesed. Ettevõte kaasab peagi veel raha, et Euroopa turul kasutajate arvu suurendada.

Investeerimisringi juhtinvestoriks oli Thorgate Ventures, lisaks osalesid Alesco Ventures ning paar ingelinvestorit, kommenteeris ettevõte. Investeeringu summat asjaosalised avaldada ei soovinud, küll aga teatati, et sel kevadel on plaanis ka eelseemne rahastuse ring.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111