Jaga:
15. juuni 2022
Jaga:

Wolti Baltikumi äri juht: meie paindlikud ettevõtted tulevad inflatsiooniga toime

Ettevõte ja ettevõtja, kes on Eesti turul edukas, saab iga kriisiga hakkama, leidis Wolti Baltikumi tegevjuht Liis Ristal.
Foto: Liis Treimann
Eesti rahvaarv on väiksem kui ühel keskmisel Euroopa pealinnal. Ettevõtja, kes on meie turul edukas, saab iga kriisiga hakkama, kirjutab Wolti Baltikumi tegevjuht Liis Ristal rekordkiire inflatsiooni valguses.

Makromajanduse mõttes on Baltikumi riikide seas Eesti inflatsioon kõige tugevam, aga Eesti inimesed ja ettevõtted on tublid ja karastunud. Meie ettevõtjaid iseloomustab see, et nad on väga kohanemisvõimelised. Viimased kaks aastat on meid juba harjutanud erinevate ootamatuste ja uute reaalsustega. Kes olid enne koroonat tugevad ning on siiani kõik lained üle elanud, saab hakkama ka kõige muuga, mida sügis tuua võib.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111