Jaga:
Autor: foundME • 7. jaanuar 2021
Jaga:

Idufirma DriveX lõi käed Põhjamaade kindlustusseltsiga

Kindlustusseltsi Gjensidige Eesti filiaali juhataja Denis Nikolajev ja idufirma DriveX tegevjuht ja asutaja Rauno Sigur.
Foto: DriveX
Eesti idufirma DriveX alustas koostööd Põhjamaade kindlustusseltsiga Gjensidige. Esimesena võetakse uudne verifitseerimisrakendus kasutusele Eestis, et muuta kaskopoliiside ostmise protsess klientidele mugavamaks.

DriveX pakub digitaalset ning automatiseeritud sõidukite verifitseerimise tarkvara, mille abil saavad inimesed kodust lahkumata saata autost ülevaate kindlustusettevõttele. Ühtlasi säästavad kliendid ning töötajad nii aega kui ka raha.

DriveX tegevjuhi ja asutaja Rauno Siguri sõnul on kindlustussektor uuendusfaasis. „Ettevõtted on mõistnud, et uus tarbijaskond juba eeldab kaasaegseid lahendusi. Märksõnad on digitaalsus, personaliseeritus ning kasutajakesksus – kõiki kolme toetavad tugevalt andmepõhisus ning automatiseerimine," sõnas ta.

Seotud lood
Idufirma DriveX sai 200 000 eurose rahasüsti

Gjensidige Eesti filiaali juhataja Denis Nikolajev kommenteeris, et uudne lahendus on atraktiivne just kasutusmugavuse tõttu.

„DriveX lahenduse teeb heaks asjaolu, et tehnoloogiat on rakendatud kasutaja abistamiseks. Masinõppe ja kohese pildianalüüsi abil antakse kasutajale tagasisidet, kas pilt oli korrektne ning sobib. Lõpptulem on see, et informatsioon jõuab meieni kvaliteetsena ning poliisi saab aktiveerida tunduvalt kiiremini kui varem võimalik oli,“ rääkis Nikolajev.

Faktid

DriveX Technologies on 2019. aastal loodud Eesti tehnoloogiafirma, mille asutajateks on Rauno Sigur, Kentti Koppel ning Valter Läll. Ettevõte teatas hiljuti 200 000 eurose rahasüsti saamisest investoritelt.

„Kahjukäsitluse protsessid on kahtlemata järgmine valdkond, milles automatiseerimine muudab kliendikogemust veelgi paremaks,“ lisas Nikolajev.

Gjensidige on noteeritud Oslo börsil. Ettevõtte peakontor asub Norras ning kindlustuslahendusi pakutakse Norras, Taanis, Rootsis ja Baltimaades.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111