Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 27. oktoober 2021
Jaga:

Siena Secondary Fund omandas osaluse Testlios

Siena Secondary Fundi partnerid Rando Rannus (vasakul) ja Rain Tamm.
Foto: Andras Kralla
Tarkvara testimisega tegelev Testlio teatas, et kaasab 12 miljonit USA dollarit ning andis ka ettevõtte töötajatele võimaluse oma optsioonid rahaks teha. Ettevõttes omandas osaluse ka Siena Secondary Fund.

Testlio kaasab raha seetõttu, et investeerida nüüd kõvasti arendustegevusse ja kiiresse kasvu. Juhtinvestor on Spring Lake Equity Partners, samuti varasemad investorid Altos Ventures ja Vertex Ventures US. Testlio juhatusega liitub nüüd Spring Lake Equity Partnersi partner Jeff Williams. Lisaks omandas osaluse ettevõttes Eesti juurtega Siena Secondary Fund.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111