Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 17. november 2022
Jaga:

Idufirmad korraldavad meie toidulaual revolutsiooni

Idufirma Meet Future tehnoloogiajuht ja kaasasutaja Andrean Razumovski ning Jane Kaerajoogi asutaja ja tegevjuht Jane Kaljulaid.
Foto: Erakogu
Mida kallimaks muutuvad energia- ja transpordihinnad, seda lokaalsemaks muutub toidu tootmine. Ka saame oma toidulaual näha varsti hulga enam taimseid alternatiive loomsetele toodetele, tekivad taimsete toodete generatsioonid, sõnas seeneniidistikust kana- ja kalaliha alternatiivi tootva idufirma Meet Future asutaja Andrean Razumovski saates "Ükssarvikute kasvulava".

Iduettevõtlusele keskenduva saate „Ükssarvikute kasvulava“ fookuses on seekord toidutehnoloogia. Saates on külas toidutehnoloogia idufirma Meet Future tehnoloogiajuht ja kaasasutaja Andrean Razumovski ning Jane Kaerajoogi asutaja ja tegevjuht Jane Kaljulaid, kellega tuleb juttu toidumaailmas toimuvast innovatsioonist ja sellest, milline näeb tulevikus välja meie toidulaud.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111